BRIS app

Kwaliteitsborging houdt iedereen in de bouwsector bezig. Met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen op komst meer dan ooit. De Wkb eist dat de aannemer voor elk project vastlegt en aantoont dat het opgeleverde bouwwerk voldoet aan verschillende wettelijke eisen en kwaliteitseisen. De Wkb schrijft voor dat binnen de bouw- en infrasector moet worden gewerkt met een onafhankelijke kwaliteitsborger en dat deze gebruik maakt van een toegelaten ‘instrument’ (systeem) om te beoordelen of een bouwwerk voldoet aan de bouwregelgeving.

 

De BRIScheck wordt speciaal ontwikkeld voor de KiK-tool. Met de BRIS app verzamel je op de bouwplaats al het bewijs dat je nodig hebt voor de kwaliteitsborging en je slaat het meteen op in de KiK-tool.

bris-app

Verzamel snel en eenvoudig het bewijs voor kwaliteitsborging op de bouwplaats

Projectoverzicht

Werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd? De BRIScheck zal projecten tonen waaraan jij vanuit de KiK-tool gekoppeld bent. Met één druk op de knop zie je welke controleverzoeken er voor jou open staan binnen een specifiek project. Zo houd je goed overzicht.

Inzicht in al jouw controles

Zijn er verschillende controles nodig binnen een project? BRIScheck zal inzicht geven in welke controles er voor je openstaan, welke controles door je zijn ingestuurd en wat de status is van de controles die je hebt verzonden.

Eenvoudig een controle uitvoeren

Met de BRIScheck op je telefoon heb je jouw controlegereedschap in je broekzak. Open een controleverzoek, maak een foto, selecteer of schrijf een onderbouwing en verzend. Binnen een mum van tijd heb je jouw controles uitgevoerd en worden ze op de juiste plek in het borgingsplan opgenomen.

Eenvoudig controles uitvoeren in het kader van kwaliteitsborging? Dat gaat heel gemakkelijk met de BRIScheck! De app zit nog in de ontwikkelfase en is binnenkort te downloaden in de appstores.

 

 

briss-app-logo
app-store
google-play